Schrijver en presentator

Wim Eickholt is schrijver en presentator. Wims boek “Wat ik nou toch heb meegemaakt!”- verslag van een jaar dakloosheid, kreeg al snel een tweede druk. Het boek vertelt rauw en onomwonden hoe het leven op straat is. In heldere woorden geeft Wim zijn visie van het leven op de straat, de hulpverlening en alle instanties waar een dakloze mee te maken krijgt. Zijn inzichten worden dankbaar aangehoord en leiden in veel gevallen tot discussie en dialoog.

10-6boekpresentatie-wim-eickholt

“Kamer A, Bed 1 onderin, Vak 31. Simpele letters en cijfers. Dit is een korte samenvatting van mijn leven in het begin van 2015. Mijn bezittingen gereduceerd tot wat ik aanhad en wat in mijn rugzak paste. Dit was het begin van het einde, maar ook het startpunt van waaruit ik een nieuw leven ging opbouwen. Mijn leven in 2015 op straat, in een afkickkliniek, bij het Leger des Heils en uiteindelijk thuis. Een jaar vol ervaringen waarvan ik hoop dat ze anderen bespaard zullen blijven. Dit verhaal laat je ruiken hoe ik het ervaren heb.” ISBN978-90-77024-57-7. NUR740/752. Pagina’s112. Prijs€ 16,50. Bestel het via Uitgeverij de Graaff op Boekenroute.

 

SprekerWim is spreker. Veelgevraagd. Waarom? Weloverwogen maar ook onomwonden geeft Wim een visie op hoe het is en wat er beter kan. Zowel door daklozen als voor daklozen. Of nodigt uit tot debat of dialoog. “Heb je in Nederland het recht op zelfvernietiging?”.

Wim spreekt op een “FuckedUp Night” maar ook tijdens een landelijke dag voor Sociaal Juridische Dienstverlening. Kortom, voor specialisten, experts of vermaak.

Wim heeft een boeiend verhaal.